Cursussen

Ervaar Tantra biedt cursussen aan in Utrecht en Amsterdam. Tantra omhelst elk aspect van het leven en boedt technieken aan die door iedereen geleerd en toegepast kunnen worden: jong of oud, man of vrouw, stel of singel, beginner of gevorderde. 

Introductie Tantra: laagdrempelige avonden voor een kennismaking met tantra. We doen een meditatie, een lezing en een oefening (nb. er worden geen seksuele oefeningen gedaan).
Het nodig is om je van te voren op te geven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zonder aanmelding geen toegang.

Tantra cursus
:
Deze verdiepende cursus voor singles en stellen onthult 1 voor 1 de mysteries van tantra. Op basis van de 7 chakra's worden technieken uitgelegd die je helpen om tantra te integreren in je leven.

Tantra voor vrouwen: een groep voor vrouwen van alle leeftijden waarin samen-zijn, delen en elkaar ervaren in onze vrouwelijke kracht centraal staat.

Massage-rituelen: Het leren van tantra-massage in een klein groepje. De massages worden geintegreerd op een ritualistische manier met meditatie, afstemmings-oefeningen en het sublimeren van de ontwaakte energieën na de massage. 

tantra banner1