Massage-rituelen

Massage-rituelen in Utrecht

De bijeenkomsten duren van 13 tot 17 uur.
De kosten voor drie middagen zijn 150 euro per persoon (stellen 250 euro samen).

De bijeenkomsten worden gegeven door Lot, vanuit de Kum Nye traditie. De eerste keer besteden we aandacht aan tantra-massage voor mannen en de tweede middag tantra-massage voor vrouwen. De derde middag is een verdieping van de eerste twee bijeenkomsten.
De massages wordegeintegreerd op een ritualistische manier met meditatie, afstemmingsoefeningen en het sublimeren van de ontwaakte energieën na de massage. 

Tijdens de massage is het de bedoeling dat je naakt bent of een broekje aan hebt. Geslachtsdelen worden niet gemasseerd. Natuurlijk stem je met je partner af wat je wel en niet wilt.

Wat heb je nodig:

- Een (gelegenheids-)partner.

- Een matras, overtrek, handdoek, badjas, slippers en alles wat jij denkt nodig te hebben om een aangename massage-ervaring te hebben.

- Olie - het liefste in een pompje of niet vloeibare vorm.

- 150 euro per persoon (stellen 250 euro) voor drie bijeenkomsten.

Tot 14 dagen voor de betreffende massage-middag kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd.

 
Lees voordat je een afspraak maakt de algemene voorwaarden en privacyverklaring door. Door een afspraak te maken ga je met deze voorwaarden akkoord. De prijzen zijn inclusief 21% btw. Betalingen alleen contant.

woman6