Verdiepingsdagen

Massage-ritueel in Utrecht

Zondag 17 december, in het bijgebouw van het Emmacentrum in Utrecht (Cremerstraat 247, 3532 BJ Utrecht). We beginnen om 13.00 uur. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 17 uur.

De bijeenkomsten worden gegeven door Lot, vanuit de Kum Nye traditie. De eerste keer besteden we aandacht aan tantra-massage voor mannen en de tweede middag tantra-massage voor vrouwen. De massages worden geintegreerd op een ritualistische manier met meditatie en het sublimeren van de ontwaakte energieen. 

Tijdens de massage is het de bedoeling dat je naakt bent of een broekje aan hebt. Geslachtsdelen worden niet gemasseerd. Natuurlijk stem je met je partner af wat je wel en niet wilt.

Wat heb je nodig:

- Een (gelegenheids-)partner.

- Een matras, overtrek, handdoek, badjas, slippers en alles wat jij denkt nodig te hebben om een aangename massage-ervaring te hebben.

- Olie - het liefste in een pompje of niet vloeibare vorm.

- 40 euro per persoon (studenten van de tantracursus krijgen 50 procent korting).

Tot 14 dagen voor de betreffende massage-avond kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd.

 

 
Lees voordat je een afspraak maakt de algemene voorwaarden en privacyverklaring door. Door een afspraak te maken ga je met deze voorwaarden akkoord. De prijzen zijn inclusief 21% btw. Betalingen alleen contant.

woman6